sâmbătă, 18 aprilie 2009

sfaturi de Pasti

1. La Inviere cand va duceti sa va uitati atent la grupurile de 'mulatrii'. Daca acestia/acestea se uita insistent la posete, portofele, plase, buzunare, inseamna ca Houston we have a problem!(Acest lucru e valabil pe tot parcursu' zilei).
2. La Inviere cand vedeti ca niste tineri binevoitori impart lumina la ora 11 jumatate, inseamna din nou ca Houston we have a problem!
3. Cand ajungeti acasa dupa Inviere, va rog, nu va napustiti asupra fripturii, va fi si maine dimineata acolo si va v-a asteptat cu copanele deschise!
4. Cand va duceti in vizita, nu uitati sa luati si voi o sticluta de ceva bun, ca sa nu zica ca veniti ca la priveghi la dansii!
5. Fiti moderati cu alcoolu' deoarece ce e in exces strica.....ca in promo-ul cu pricina!(nu uitati de sare si grasimi).
6. Nu stati tolaniti in pat si va uitati la programele de la tv care sug foarte constincios. Iesiti afara, plimbati-va, respirati si voi( depinde langa ce noxe stationati) un aer acceptabil si bucurati-va de vreme( am auzit ca va fi extrem de frumos afara).
7. La gratar, daca va duceti, nu uitati sa va 'inarmati' cu multe pungi pentru depozitarea gunoaielor si chiar sa aveti 'taria' de a arunca la cosul de gunoi amenajat de primaria in care locuiti.
8. Colebil, Dicarbocalm, Triferment si multe, multe ceaiuri dupa un post extrem de dificil si un festin imbelsugat!
9. Sarbatori fericite!

Niciun comentariu: